Oostdijk AssurantiŽn


Ga naar de inhoudsopgave

OA | Wie zijn wij

Bedrijfsprofiel


Bij Oostdijk AssurantiŽn kunt u terecht voor al uw financiŽle zaken. Van het doornemen van uw verzekeringsportefeuille tot het regelen van uw schadeverzekering, pensioen of levensverzekering. Samen met u inventariseren wij grondig uw risico's zodat wij u nauwgezet kunnen adviseren over de producten die het beste bij u passen. Particulier of zakelijk, u bent altijd verzekerd van onafhankelijk en uitermate deskundig advies. Wij combineren namelijk betrouwbaarheid en kennis van een grote organisatie met de persoonlijke aandacht die u misschien eerder van een kleiner advieskantoor verwacht.

Ruim 12 jaar ervaring
Al 12 jaar geven wij adviezen waarvan de laatste 5 jaar voornamelijk in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Onze naamsbekendheid en onze betrouwbaarheid is groot. Dit willen wij zo houden. Daarom doen wij er alles aan om u een goede dienstverlening te geven.

Natuurlijk, een verzekering afsluiten kan iedereen, maar een verantwoord verzekeringspakket samenstellen dat naadloos past bij uw persoonlijke situatie en dat rekening houdt met uw volledige financiŽle huishouding, is iets anders. Om nog maar te zwijgen van een eventuele uitkering als het erop aankomt en u aanspraak moet maken op uw verzekering.

Objectief, gedegen advies
Van onze verzekerings- en hypotheekadviseurs kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding en service. Dat betekent niet simpelweg goed advies, wij regelen het gewoon goed voor u. Ook als u straks onverhoopt een beroep moet doen op uw verzekering. Immers, gemak, zekerheid en service staan voorop. En om u te kunnen garanderen dat u de beste beslissing kunt nemen, zijn wij niet verbonden aan welke verzekeringsmaatschappij of financiŽle instelling dan ook. Als objectieve partner staan wij maar aan ťťn zijde: uw zijde.

Goed regelen betekent ook snel regelen. In geval van bijvoorbeeld schade kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week uw schade melden aan Oostdijk AssurantiŽn via het internet. Wij zorgen vervolgens voor de verdere afhandeling.

Betrouwbaar advies
Wij hebben een vergunning bij AFM conform de Wet Financieel Toezicht (WFT). Tevens zijn wij aangesloten bij Kifid en Stichting FinanciŽle Dienstverlening.
Al onze medewerkers hebben minimaal het assurantie B diploma en voldoen tevens aan de voorgeschreven periodieke Permanante Educatie WFT.
Onze aandacht voor educatie is uw garantie voor een deskundig advies.

Home | Verzekeringen | Uw polisdossier | Online | Documenten | Nieuws | Bedrijfsprofiel | Contact | Sitemap


Submenu:


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu